Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egyéni Pilates Studiók képes leírás - Pilates.tlap.hu
részletek »

Egyéni Pilates Studiók - Pilates.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pilates.tlap.hu » Egyéni Pilates Studiók
Keresés
Találatok száma - 16 db
Ági Pilates

Ági Pilates

Próbálkoztál már Te is sokféle tornával, de eddig még nem sikerült megtalálnod azt a mozgásformát, amely tényleg Neked való? Az aerobic és step órákat nem tudod, vagy nem is akarod végigugrálni (a bonyolult koreográfiával amúgy is ki lehetne kergetni a világból!), az alakformáló órák 120. lábemelés utáni unalma pedig minden, csak nem motiváló számodra? Valami másra vágynál! Talán Magad sem tudod, mire... Olyan mozgásra, amely nem szenvedés, hanem öröm forrása - és nemcsak akkor, mikor végre abbahagyod, hanem edzés közben is! Ami jólesően felfrissít, kikapcsolja tested-lelked és edzés végére még a problémáid is más dimenzióba kerülnek! Kétled, hogy létezik ilyen egyáltalán? Pedig igen! Most már nagyon szeretnéd tudni, miről is beszélek én itt? Engedd meg, hogy bemutassam Neked Pilates-t (ejtsd: pilátesz)! "Ő" végre egy olyan mozgásforma, amely akkor is Neked való és jól fog esni, ha: * már nem is nagyon emlékszel, mikor sportoltál utoljára * nem vagy már 20 éves * ki nem állhatod az "ugri-bugri" tornát * újdonsült anyukaként Magadra van a legkevesebb idod és energiád (pedig de jó lenne hamar újra formába lendülni.!) * a sok üléstől bizony-bizony néha érzed a hátad, vagy majd "leszakad" a derekad! * egyszerűen a legjobb formádba akasz kerülni! Sőt! Fentiek közül bármely Rád is igaz, akkor a Pilates kimondottan a Te tornád!

Atelier Pilates Egészségműhely Budapesten, Óbuda szívében

Atelier Pilates Egészségműhely Budapesten, Óbuda szívében

Pilates Budapesten a Kolosy térnél, Óbuda szívében. Atelier Pilatesműhelyünkben egyéni, páros és kis csoportos pilates órákkal várjuk vendégeinket. Az Atelier Pilates Egészségműhely Budapesten, Óbuda szívében, a Kolosy tértől 2 percre várja vendégeit. Olyan helyet álmodtunk meg, ahol a város lüktetéséhez közel vagyunk, mégis a küszöbön átlépve egy intim környezetben találják magukat vendégeink. Óráinkon különös figyelmet fordítunk arra, hogy vendégeink a koruknak, fizikai erőnlétüknek, múltbéli sérüléseiknek és életmódjukból adódó egyéni sajátosságaiknak megfelelően sportoljanak és érjenek el eredményeket. A hozzánk járókkal igény szerint egyéni adottságaik alapján középtávú tervet dolgozunk ki egészségük megőrzése és fejlesztése érdekében!

Darabos Zsuzsa ~ Pilates

Darabos Zsuzsa ~ Pilates

Üdvözlöm! Darabos Zsuzsanna, okleves edző és sportszervező vagyok. A Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi karán végeztem. Nemzetközi STOTT Pilates képzésen vettem részt. Versenyszerűen tornáztam és 15 éven át dolgoztam kondícionáló torna, illetve teniszedzőként. Saját stúdiómban adok személyreszabott pilates órákat és tartok csoportos edzéseket.

FlexiPilates

FlexiPilates

FlexiPilates Ha szeretnél fogyni, erősödni, tartásodon javítani a rohanó hétköznapokból kikapcsolódni, ellazulni, tornázz velünk egy nagyon jól felépített módszer segítségével. A pilates módszer célja, hogy a vázizomzat, mély izmok megerősítésével, a helyes testtartás elsajátításával a mindennapi háti, nyaki, deréktájékon fájó problémákat megszűntethetjük.

Jazmin Pilates

Jazmin Pilates

Jazmin Pilates Törökbálinton.Pilates órák talajon,eszközökkel, gépeken, férfiaknak és nőknek csoportos és személyi edzések formájában. Bármely korosztály végezheti a saját szintjén.Táncosabb dinamikusabb pilates alapú óra a spirals. Törökbálinton, a Jazmin Pilates Stúdióban várok mindenkit, aki meg szeretné ismerni a Pilates-technikát vagy már gyakorolja is. Azt gondolom, ez egy olyan mozgásforma, amelyet bárki - kortól függetlenül - bármilyen fizikai állapotban elkezdhet. A Pilates nem csak egy edzésmódszer, hanem egy életforma. Egészségesebb életstílus, tudatos mozgással. Próbálja ki ön is!

Pilates - Balance Sport és Egészségcentrum

Pilates - Balance Sport és Egészségcentrum

Papes Design - Éld az álmodat, ne álmodd az életed! A Pilates egy egész testet átmozgató tréning, amely fejleszti az egyensúlyérzéket, növeli az izületi mozgékonyságot, szálkás izomzatot formál, miközben nyújtja azt. A Pilates módszer törekszik a gyakorlatok közben az S alakú természetes gerincgörbület megtartására. Ehhez szükséges a mély hasizmok megerősítése, melyhez a Pilates módszer a legalkalmasabb, mivel az erőközpont helyes használatával megtanít a medence és más izületek stabilizációján keresztül a helyes testtartásra, későbbiekben a tudatos izolált izommozgásra, mely a testtudat kialakulásához vezet. A testtudat elengedhetetlenül szükséges a sporttevékenységekhez, másrészt a hétköznapi életben ennek használata kevesebb mozgásszervi problémát eredményez.

Pilates Art - Pilates órák gépen és talajon, egyénileg és csoport

Pilates Art - Pilates órák gépen és talajon, egyénileg és csoport

Pilates órák gépen és talajon, egyénileg és csoportban ,minden korosztály számára nemzetközi diplomás oktatóval. Stott Pilates. Pilates órák Budapesten. Köszöntelek a Pilates Art oldalán! Ezen az oldalon a Pilates óráimmal kapcsolatban találsz bővebb információkat. Remélem, hogy tudásommal és szakmai tapasztalatommal segíteni tudok vitalitásod elérésében és megőrzésében! Célom, elképzelésem: Először a tested szolgál Téged, később fordul a kocka, egyre inkább Te szolgálod a testedet. Sajnos a legtöbben csak ekkor kezdenek el odafigyelni rá! Hiszek a prevencióban! :) Szeretnék támogatást adni ezen az úton. Létre hozni a fizikális egyensúlyt, és a jó közérzetet. Kiszakadási lehetőséget biztosítani a hétköznapi rohanásból, nyugodt környezetet adni, hogy Magadra figyelhess és feltöltődj, erősebb, egészségesebb légy, és hogy jól érezd magad a bőrödben!

Pilates Budapest belvárosában.

Pilates Budapest belvárosában.

Pilates Budapest belvárosában! Miért és kinek jó a Pilates edzés? A Pilates módszer alapjai Mi az a Pilates? A Pilates olyan edzésforma, amely a test minden izmát megdolgoztatja, különös tekintettel a törzs mély, tartó izmaira. Az egyenletesen felépített izomzat kiegyensúlyozott testtartást eredményez, és jó megjelenést kölcsönöz. A Pilates módszer gyakorlatai minden irányban átmozgatják a gerincet, hogy az megőrizze, visszanyerje rugalmasságát. Ha az egész napodat ugyan abban a pózban töltöd, ha derék vagy hát fájással küzdesz akkor a Pilates a Neked való mozgás! Rendkívül jó kiegészítés a tánc vagy sport mellett.

Pilates Institute - Pilates oktatás

Pilates Institute - Pilates oktatás

Pilates Tanfolyam, Pilates Oktató Képzés és nemzetközi Pilates Diplomák a Pilates Institute-tól A Pilates oktató programunk egy tudományosan fejlesztett oktatási rendszer. A többlépcsős Pilates tanfolyam a szakma legnagyobb tudásanyagát biztosítja a tanulóink számára, amit közel 500 (Talajmunka 302, Eszközös 180) oktatott óra alatt sajátítanak el. Ezzel a Pilates Institute találkozik azzal a világon először Angliában elfogadott nemzeti egységes követelménnyel - amit azóta már Európában is alkalmaznak - hogy a Pilates Talajmunka elvégzéséhez és oktatásához a minimális oktatási óraszám 250 óra. A tanfolyam végére ez a megszerzett mélyreható tudás teszi lehetővé, hogy tanáraink képesek legyenek bárkit, bármilyen körülmények között, hatékonyan bevezetni a Pilates technika nyújtotta előnyökbe. Az oktatás sajátossága, hogy a Pilates gyakorlatok megfelelő értelmezése - biomechanikai, anatómiai és gyakorlati megismerése - mellett elsajátítanak kliens specifikus módosításokat és alkalmazásokat is, eszközökkel és anélkül. E mellett nagy hangsúlyt kap a hatékony kommunikáció, amit neves pszichológusok dolgoztak ki. A tanfolyam elvégzése után egy nemzetközileg kiállított és a világ minden táján elfogadott tanúsítványt kapsz. Talán ezeknek köszönhető, hogy a Pilates Institute a világ legnagyobb és egyik legelismertebb Pilates oktató képző intézménye. Csak Európában több mint 10.000...

Hirdetés
Pilates Kuckó XIII.

Pilates Kuckó XIII.

Pilates óráinkat az Újlipótváros szívében, a Szent István park magasságában, a Pannónia utcában tartjuk, egy kellemes, hangulatos kis stúdió lakásban. Szeretnénk, ha kellőképpen ki tudna kapcsolódni arra az egy órára, amíg tetőtől talpig átmozgatja minden tagját, javít testtartásán és szép, tónusos szálkás izomzatot varázsol magára.

Pilates Plus Stúdió Budapest - próbáld ki a gépes pilatest, magas

Pilates Plus Stúdió Budapest - próbáld ki a gépes pilatest, magas

Pilates gépes és talaj, pilates-TRX - egyéni és csoportos órák Budán, valamint oktatói tanfolyamok kezdőtől a haladó szintig. A Pilates Plus Stúdió Budán, a II. kerületben található, néhány percre a Margit hídtól. Szeretettel várjuk itt mindazokat, akik szeretnék megismerni, kipróbálni a Stott Pilatest és formába hozni testüket. Stúdiónk számos pilates eszközzel felszerelt, gépes és talaj pilates, TRX és gyrotonic órákkal várunk minden érdeklődőt. Stúdiónkban elérhető mozgás formák valamennyi korosztály számára, nemtől és erőnléttől függetlenül ajánlottak annak, akinek célja, hogy testét hatékony módszerrel, professzionális színtű edzésprogramokkal, de megerőltetés nélkül alakítsa. Speciális programokat állítottunk össze mozgásszervi problémákkal rendelkezőknek, sportolóknak, valamint az idősebb korosztály számára is.

Pilates Stúdió, Győr

Pilates Stúdió, Győr

Stúdiónk nem egyszerű fitneszterem, célunk nem a szimpla muszklinövelés, ami testünknek időnként többet árt, mint használ. A Pilates és a Body&ind típusú órák elsődleges célja az egészség, a testi és szellemi egyensúly elérése és megőrzése, pozitív mellékhatásként pedig ruganyos, izmos testre és gyönyörű, karcsú idomokra tehetünk szert. Szakképzett oktatóink nagy gondot fordítanak arra, hogy mindenkivel személyesen foglalkozzanak, így nem a gépek és óratípusok beláthatatlan labirintusával, hanem az egyéni igényeknek megfelelő, személyre szabott javaslatokkal várjuk vendégeinket. A Pilates módszer az emberi test márkaszervize, hiszen az egészséges működéshez elengedhetetlen gyakorlatokból épül fel. Emellett igen változatos is, így bármilyen életvitel mellett és minden korban alkalmazható. Az irodai dolgozóknak munka utáni feltöltődést és feszültségoldó erősítést, a sportolóknak, táncosoknak kiegészítő erőnléti és nyújtó edzést kínálunk. Különösen fontosnak tartjuk a tizenévesek és a gyerekek megmozgatását, akik az iskolatáska mellett gyakran a stressz és az egészségtelen életmód terhét is cipelik.

Pilates-torna

Pilates-torna

SZIVBŐL, LÉLEKBŐL PILATES MINDENKINEK! PILATES óráim a Magyar Máltai Szeretetszolgálatban MINDEN HÉTFŐ 10.00-11.00 (BABA-MAMA, NEMCSAK BABÁSOKNAK) MINDEN HÉTFŐ 17.30-18.30 MINDEN CSÜTÖRTÖK 18.15-19.15 Az aktuális órarend megtekintéséhez kattints a Helyszínek menüpontra · Szivesen kipróbálnád a Pilates-t, de nem tudod babád elhelyezését megoldani? · Szülés előtt rendszeresen jártál Pilates-re és most szivesen folytatnád, de az edzőteremben nincs gyerekmegőrző, esetleg költségesebb? · Nem szivesen bíznád idegenre a kicsit, mialatt tornázol? · Nincs babád, de szabad a délelőttöd és szivesen tornáznál? A Baba-Mama Pilatest neked találták ki! Nincs szükség másra, mint neked egy polifomra, esetleg egy nagyobb törölközőre, valamint a babának egy plédre, kedvenc játékára.

PilatesPlus

PilatesPlus

Pilates Plus - Pilates Stúdió Budapesten, Pilates Buda, Pilates II. kerület Tegyen az egészségéért a pilatessel! Woman practicing PilatesA Pilates Plus Stúdióban pilates és GYROTONICŸ órákkal várunk minden érdeklődőt. E két módszer kortól, nemtől és erőnléttől függetlenül mindenki számára ajánlott, akinek célja, hogy testét hatékonyan, de megerőltetés nélkül formálja. A gyakorlatokkal egyszerre erősíthetjük és tehetjük feszessé izmainkat, növelhetjük hajlékonyságunkat, valamint megőrizhetjük karcsúságunkat. A fizikai változások mellett a pilates és a GyrotonicŸ módszereknek számos egyéb pozitív hatása is van. Ilyenek például a stresszoldás, a koncentrációs készség javulása, valamint a nagyobb lelki, szellemi egyensúly. Bármi legyen is a célja a fentiek közül, magasan képzett tanáraink segítenek ezek elérésében. Oktatóink nemzetközileg elismert képzésekben vettek részt, tudásanyagukat folyamatosan frissítik, és egyénre szabott edzésprogrammal dolgoznak. Óráink a magyar mellett angol, francia és olasz nyelven is elérhetőek.

Pilatespont

Pilatespont

A 2006 nyarán megnyílt PilatesPont stúdiónkban lehetősége nyílik naponta több csoportos, illetve tetszés szerinti időpontra egyeztetett egyéni és páros egyéni Pilates foglalkozásaink keretében megismerni és elsajátítani a Pilates-torna mozgásvilágát, valamint élvezni ennek egyedülálló hatását. A Pilates célja, hogy testünk egészséges erőnlétbe kerüljön és elsajátítsuk azt a helyes testtartást, amellyel megerőltetés nélkül, szabadon mozoghatunk saját testsúlyunkkal. A speciálisan kifejlesztett statikus és dinamikus gyakorlat-sorozatok a test vázizomzatát erősítik, mely gerincünk tartásában jelentős szerepet játszik. A Pilates segítségével izomzatunk egyenletesen és harmonikusan erősödik, mozgás-kultúránk tudatossá válik. Egyedi légzéstechnikájának köszönhetően a Pilates torna olyan mélyizmokat használ, amelyek segítségével nemcsak testtartásunk és felépítésünk válik rugalmassá, de közérzetünk is érezhetően javul. A Pilates módszer elemei * mozgás minőségének javítása * rövid izmok megnyújtása, gyenge izmok megerősítése * különös figyelem a testtartásért felelős izmokra és a test irányítására * megfelelő légzéstechnika kidolgozása * test mechanikájának megértése és javítása * szellemi ellazulás.

Stúdió 38.

Stúdió 38.

A Stúdió 38.- ban a Pilates oktatás a Pilates Institute módszerével történik személyi edzés keretében, vagy 3-6 fős csoportokban. A Pilates Institute Módszer tényeket és tanulmányokat alkalmazva kifejlesztett egy hatékony programot. Így a Pilates Institute Oktatói képesek segíteni azoknak, akik sérülés, kor, vagy tartásbeli hátrányok miatt mindmáig tartózkodniuk kellett a pozitív hatásoktól, amik a rendszeres Pilates gyakorlásnak tulajdonítanak. A speciális légzéstechnikával végzett gyakorlatok elsődlegesen azt célozzák meg, hogy megpróbáljuk a testet és a gerincet úgy használni ahogy az rendeltetett. A testet a semleges tartásban erősítve nagyobb erőt tudunk kifejteni a mindennapos mozgásokban, és kevésbé vagyunk kitéve hátsérülés és tartásbeli deformálódásnak. A gyakorlatok végzése közben az alábbi alapelveket tartjuk szem előtt: - KONCENTRÁCIÓ A test tudatos kontrollja, fókuszálás és öntudatosság - a gondolatainkra kell fókuszálni és arra, hogyan hat a testünkre a gyakorlat. Felismerni és reagálni a fizikai és érzékszervi üzeneteket, amiket kapunk. - LÉGZÉS A légzés elengedhetetlen része a technikának, hátra-oldalra irányul, amíg a mély hasizmok enyhe kontrakcióban vannak.

Tuti menü